Yritys ja lisätiedot

Sarin Vintage Home 3170059-5 .Postiosoite Storängintie 68 64300 Lapväärtti.Kivijalkakauppa Uudensillantie 7 64300 Lapväärtti.

Toimitusehdot

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille.

Sovellamme käytettyjen tavaroiden myynnissä arvonlisäverolaissa (ALV 79 a) tarkoitettua marginaaliverotusmenettelyä.Myytävien tavaroiden alv on 0%.

Sivuillamme myydään myös uusia tuotteita, näissä alv 24 %.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin.Tällä hetkellä ainoastaan käytössä etukäteismaksu tilisiirrolla. Asiakastietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Maksuehdot

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Jousto, lasku ja osamaksu

  • 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille
  • Tunnistautuminen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla
  • Osamaksussa 1–24 kk:n maksuaika
  • Kertaostos laskulla 20–1000 €, osamaksulla 20–5000 €

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin eriin solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, joten asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk. Nimellinen vuosikorko on 26,4 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan, sekä lähettämällä Collector Bankille allekirjoitetun tililuottosopimuksen laskun eräpäivään mennessä. Luottosopimuksen voi lähettää joko kirjepostina (Box 11 914, 404 39 Göteborg, Ruotsi) tai skannattuna sähköpostitse (contactcenter@collectorbank.fi). Luottosopimus sekä yleiset ehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) ovat saatavilla Collector Bankin Omat Sivut -portaalissa (oma.collector.fi).

Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 2,2 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Lisätietoja: collector.fi

Mobiilimaksaminen

Kännykkämaksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

Asiakas voi ostaa kännykkämaksulla yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Puhelinlaskulla asiakkaan maksutapahtumaan lisätään operaattorin kustannukset. Enimmillään asiakas voi ostaa gsm-maksuvaihtoehdolla kuukauden aikana korkeintaan n. 100 euron edestä. Ostoksia voi tehdä kännykkämaksamisella maksimissaan kaksi kappaletta päivässä. Palvelun tarjoaa Ainapay Oy.

Ennakkotilisiirto

Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi tilisiirtolomakkeen, jonka hän voi käydä maksamassa perinteiseen tapaan vaikkapa pankissa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut tilisiirtolomakkeen tietojen mukaisesti. Tuotteet toimitetaan, kun maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä. Tämä voi viedä useamman pankkipäivän.

E-lasku

Myös e-laskutus on mahdollinen. Halutessasi tilauksen e-laskulla, niin ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen vintagehomefinland@gmail.com

Tuotteiden palauttaminen

Ilmoita meille palautuksesta sähköpostilla osoitteeseen vintagehomefinland@gmail.com
14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta (emme hyväksy myöhässä tulleita palautuksia).

Tuote tulee olla ehjä,  käyttämätön, alkuperäispakkauksessaan ja myyntikuntoinen.

Palautus on maksullinen. Maksu on enintään postikulujen määrä.

Yleensä halvin tapa palauttaa tuotteet on Postin verkkopalvelu:
Klikkaa tästä -> //www.posti.fi/lahettaminen

Pienimmät tuotteet, jotka kulkevat kirjekuoressa voi lähettää suoraan alla olevaan osoitteeseen.

Kun olemme vastaanottaneet palautuksen, niin palautamme maksamasi summan maksunvälittäjä Checkout Finland Oy:n kautta.

Palauta tuote osoitteeseen:

Sarin Vintage Home Oy

Storängintie 68

64300 Lapväärtti

0400- 945930